Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

it\'s all that you will ever be

jag har inget att skriva, fast det har jag ändå.
jag har inget att berätta, fast det tär på insidan.

jag har inget att bevisa, fast jag vill säga allting.
jag har inget att förklara, fast det finns så mycket.

jag har inget att gråta för, fast det vet du att jag har.
jag har inga ärr i hjärtat, fast det ser du varje dag.


jag har ingenting, fast du vet att jag har allt.




Fri vers av limpish
Läst 220 gånger
Publicerad 2007-09-01 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

limpish
limpish