Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gråsparven

hon stirrar upp i taket,
och ser hur tiden går

svag är hon,
med ett tidimmer av lust

hon vill vara gråsparven,
på taket,
på trädet,
på marken

från en gren flyger hon
ner för att se människorna
flockas i parken

hon är grå och svart,
och hennes dun har
färgats mörkt och belagt

hon är en fågel,
gråsparven

hon vill vara
på taket,
på trädet,
på marken




Fri vers av rödhetta
Läst 375 gånger
Publicerad 2005-04-12 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rödhetta