Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trädkramare

--

wicca, kännedomen hos många mycket få;
fast visodomen funnits med över 100 000 år

--

inget kyrlkligt påfund bland dem som redan vet;
hur kyrkan fått skuld och förtret

--

ge förakt på att två pentagram
inte ska förväxlas med varann

--

ur taroteleken kan gudinnan vaskas fram;
hon som visar helheten i alltsam




Fri vers av rödhetta
Läst 543 gånger
Publicerad 2005-05-30 08:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rödhetta