Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
victoria med tänder.


Vargspår i munio

ppkommen vän-
med snabb vinter
hur skulle du själv
gått i spårig skoterspår?
dalafläker som talar is
samebygd som pratar om flykt



nabbflykt tillbaka för dig-
var det så också
renar vandrar över


rengärdetid, inga vargar-
på passade

sede renar med lasso-
skära av renfeta


lapparlandsket mitt framför
trofärd när det är blindbock -
ful och skäggig mustah

ppkommen vän-
med snabb vinter
hur skulle du själv
gått i spårig skoterspår?
dalafläker som talar is
samebygd som pratar om flykt




Fri vers av rödhetta
Läst 535 gånger
Publicerad 2005-06-09 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rödhetta