Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

facklor

låt oss blossa själi natt och
tända facklor

vi kan tända
varsit bloss

sen kan vi värma våra kalla
händer
över dem

det ska gnistra och spraka
om blossen i handen som
vi håller i

vi ska tända gnistor och låta
dem fara till
marken igen

låt oss blossa själ
i natt
och tända facklor




Fri vers av rödhetta
Läst 478 gånger
Publicerad 2005-04-12 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rödhetta