Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moder

En kärlek
som vilar på gränsen till det oändliga
Evig
i sin sköra bräcklighet

Innan dig
fanns det då någonsin något så berusande?
Inget så smärtsamt stort
Obeskrivligt
Ohanterbart
Underbart

Vem var jag innan du fanns?
En kvinna
inte mer
Inte en mor




Fri vers av Anna-Lova
Läst 347 gånger
Publicerad 2007-09-02 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Lova
Anna-Lova