Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats lag


Jag står framför dig
men ser ensamhet i din blick
Min smärta är utan horisont

Jag rör vid dig
men ditt hjärta ser en annan
Vinter i mina djupaste rum

Hjälplösheten gör mina muskler slappa
Vem kan jag vara för dig?

Ditt hjärta söker en annan
Och hjärtats lag rår ingen på




Fri vers av Anna-Lova
Läst 352 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-28 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Lova
Anna-Lova