Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig som dig

Jag ska aldrig bli som dig
aldrig plocka kärlek var än den finns att finna
Jag klarar mig bra på egen hand
Jag bär min stolthet som en glänsande krona

Jag ser hur du kastar dig bakåt
slänger dig framåt
böjer dig hit än dit
försöker passa formen av din älskade idag
Själv går jag mitt på trottoaren
tar min plats och ber inte om förlåtelse för nåt

Jag ska aldrig bli som dig
som säljer känslor för värme i daggklara morgonens kyla
Jag värmer mig själv när jag springer
när jag springer så fort jag bara kan

Jag ska aldrig bli som dig
bara så du vet
Jag kommer aldrig be
kommer aldrig be om kärlek av nån




Fri vers av Anna-Lova
Läst 290 gånger
Publicerad 2008-03-28 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Lova
Anna-Lova