Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det otroliga

Äntligen tänker Lova, när hon äntligen lyckas knäppa dem korvskinns tunna jeansen som hon tidigare idag köpt för 200 kr på rea.

Ikväll blir det en kväll som hon sent ska glömma, hon och hennes bästa vänner Malin, Frida och Ebba ska ut och roa sig på stadens enda ute ställe för deras åldrar alla andra ställen i stan är det 20 års gräns.

Var har du varit, utropar dem alla tre när Frida äntligen kommer små springande med sina röda pumps och svarta tajta klänning.
Jag missade bussen så jag fick springa sista biten, har ni väntat länge ?

Lova älskar att dansa och känna sig ett med musiken, snart känner hon en hand på sin höft och hon vänder sig om. Samuel ! Hennes brors polare som hon enda sen hon var liten varit förälskad i.
Han tittar på henne och ler och tittar sen åt barens håll och nickar och sen tittar han på Lova igen.
Dem går bort till baren och sätter sig.
Länge sen man såg dig Lova
Detsamma svarar hon och hon känner att blodet stiger i ansiktet på henne.
Ska du med ut och ta en nypa luft ?frågar han
jaa, visst
Dem går upp för det röda trappan och ut genom dörren. Kall, frisk luft strömmar mot dem.
Dem ställer sig längs väggen och andas in den friska luften.
Lova jag har alltid tyckt om dig, ska du veta. Säger samuel tyst




Prosa (Novell) av Klaraa
Läst 225 gånger
Publicerad 2007-09-02 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klaraa
Klaraa