Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lika vacker

älskade älskade
jag ser solen gå upp i gryningen, den är lika vacker som du
jag ser solnedgången, den är lika vacker som du
jag ser stjärnorna på natten, dem är lika vackra som du
jag ser blommorna på ängen en sommar dag, dem är lika vackra som du
\'

älskade älskade du är mitt allt lämna mig aldrig




Fri vers av Klaraa
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-10 18:35



Bookmark and Share


  isabel louise
vilken vacker kärleksdikt!
2007-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Klaraa
Klaraa