Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför

varför känns det så tungt,
när man vet att man inte kan få honom
varför känns allt så hemskt
när man vet att det aldrig kommer att funka
varför känns det så förbannat hopplöst
när man vet.....

jag ber till gud varje kväll, han brukar hjälpa mig
allt känns hopplöst
jag hade gjort allt , verkligen allt, för att få säga att du var min, att få smeka ditt hår när jag vill
Ligga och blunda och andas in din lukt
Ju mer jag tänker på det rinner mina tårar ner för min kind
Varför ska det vara såhär




Fri vers av Klaraa
Läst 249 gånger
Publicerad 2007-11-01 01:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klaraa
Klaraa