Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan dig

Utan dig?
Vi skrattar ihop vilket gör dagen till det bästa som finns.
Det finns nog inget som betyder så mycket som dig min vän
Du är ren
jag kommer alltid finnas här bredvid dig och stötta dig vad som än händer.
Det lovar jag dig.
Utan dig ?
Är inte jag, jag.
Jag är någon helt annan.
Du är en del av mig.




Fri vers av Klaraa
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-06 14:20



Bookmark and Share


  Carola Bouvin
Utan dig är inte jag, jag, det lät så vackert, precis en sån där ren och fin kärlek som man känner till sina barn... eller någon som man älskar väldigt väldigt mycket.
2009-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Klaraa
Klaraa