Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krokodilryggar

Någon skriker tystnad och
med sprucken röst gråter
flodens starka barriärer, där de 
vid strandkanternas flottvirken ligger
i väntan att byggas

floden är i svallning och
jag kan inte flyga

Jag lämnar själens öga 
då andra sidan
ropar mig tillbaka i nöd

någon skriker tystnad
i omslutet mörkt vatten
där jag är infångad

floden är så kall och
jag har svårt att ta mig upp

Någon sjunger sången
med sprucken röst vid strandkanten och
över krokodilers ryggar vandras det




Fri vers av Rosen VIP
Läst 268 gånger
Publicerad 2007-09-02 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP