Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så enkelt

Det som verkade förlorat för alltid, har jag funnit.
Det som verkade bort blåst, har jag tänt igen.
Mitt inre ljus står i lågor och den här gången kan inte du förstöra det.

Det är nu vi lever.
Lycka kommer inte med posten.
Det gäller bara att hitta rätt gata, postnummer och ort.
Du får bara några chanser i livet och ta dom alla.
För dom kommer aldrig igen.







Övriga genrer av annna
Läst 328 gånger
Publicerad 2007-09-02 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annna