Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgar som sorgar.

Min sorg kan inte gråtas.
Min sorg kan inte skrämmas.

Dagar som gått kommer aldrig igen.
Fast det önskar man ju.

Nej, jag kan inte gråta.
Inte skratta.
Knappt andas.

Man bara går och hoppas.
Kanske man hoppas på för mycket?
Kanske man ska sluta hoppas och börja tro?

Min sorg är du.






Fri vers av annna
Läst 387 gånger
Publicerad 2007-01-17 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annna