Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oskrivern titel.

En suck.
Ett andetag.
En blick.

Bekännselser som aldrig gjort attribut.
Känslor som aldrig trädit fram.
Blickar som aldrig bytts.

En trasig själ i bitar.
Ett liv som aldrig bröt sig loss.

Ett liv i tystnad.
Ett liv i ensamhet.




Fri vers av annna
Läst 357 gånger
Publicerad 2006-12-30 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annna