Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jakten på det okända.

Vi seglade längs strand och landskap.
Vi seglade i nutid och i dåtid.
Vi seglade i blått och vitt.

Vårat mål var okändt och ungt.
Våra handlingar var vilda och impulsiva.
Vi seglade mot det okända hand i hand.

Havets skrimmer glittrade så vackert.
Havet speglade både himmlen och moln.

Vi seglade kanske mot den lycka vi trodde fanns.
Vi hoppades att hitta den någonstans.

Våra skratt hörs fortfarande om du lyssnar.
Det var bara du och jag.
På tu man hand.
Mitt ute på havet så blått.
På jakt mot en ny värld, en värld som vi trodde fanns.







Fri vers av annna
Läst 512 gånger
Publicerad 2006-12-29 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annna