Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ordristningar


Spår av ärr mot mjuka kroppar


Skar mig
till syvende och sist
på det efterföljande

Har ritat upp handlederna
på tyv\'s vassa egg
Hjärtat punkteras
av tyv\'s hårda stål

Tyv ligger kallt
mot min hals
speglar alla ärr
som åsamkats

alla konturerna
går in i varandra

över själadöda

önskningar
som dött

Vardagen slår
skoningslöst med Tyv
mot mjuka kroppar
och pulvriserade ben

lämnar

endast spår av

Tyvärr
över min kropp




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 316 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-03 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris