Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgonrodnad

~~~


ljuset söker sig sakta in
smälter samman


med doften av kärlek




~~~




Fri vers av Markattan
Läst 613 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-03 15:25



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja du..mycket vackrare kan det inte bli!!!!!Applåder!!!
2007-09-05

  swimsus@gmail.com
så fint..så vackert...
2007-09-04

  Rachel Roth
härlig känsla förmedlad...
2007-09-03

  Mikael Lövkvist
Härligt skrivet, och upplevt!
2007-09-03

  Jan Linderoth
Härlig beskrivning av den där morgonen efter ömhetssömnen eller en natts ömhet. Det är som om ljuset ler.
2007-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan