Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

villkorslöst


Oroligt
rastlöst

vingligt
kan det vá

när det inte längre
ställs några krav

möts av kärlek
bara för att jag är jag






Fri vers av Marreb
Läst 493 gånger
Publicerad 2007-09-03 20:06



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
svårt utan pekpinnar och vägvisare
men stigarna som vindlar sig fram
är ofta vackrast
2007-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb