Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stoooOORM

Bla bla
och jag hänger aldrig med mina ord
för de är så snabbtänkta
att jag inte hinner med.
de blåser mig omkull
så att tankarna blir yra
(därav den udda världsbilden).

Bla bla
jag undrar om jag någonsin
har tänkt rakt fram
och sagt det enkla enkelt?

någon jävel kan väl stänga av radion
OCH LÅTA TYSTNADEN TALA
SÅ ATT MAN SLIPPER KÄNNA SIG
som en tankefattig dåre.




Fri vers av dory
Läst 367 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-03 22:51



Bookmark and Share


  thyra
I stormande tempo rinner dina ord fram. Fint!
2007-09-03
  > Nästa text
< Föregående

dory