Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gå inte och dö för här är jag och jag har inte heller dött

överallt
smalklackad sirlighet

som nuddar
ljudfyllt mjukt

stengolv

stengolv som pekar ut;
gå hit

läs

och därframme väntar någon

på alla




Fri vers av Linneatystnad
Läst 306 gånger
Publicerad 2007-09-04 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linneatystnad
Linneatystnad