Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
efter fina kommentarer och informellt tankeutbyte med dessa underbara skrivarvänner så känner jag ett behov följa upp gåtans lösning...


med handkraft löste vi svaret på livets gåta



visst kan jag försöka gissa svaret på livets gåta
min kära
svarade jag
och tog hennes hand i min

om vi sitter så nära varandra
och berättar om våra innersta tankar och önskningar

om vi frågar oss vad som är viktigt just för oss
för var och en och för oss tillsammans

om vi går genom livet som varandras gåvor
gemensamt överför den gåvan till våra barn

om vi ser livet som en gåva
så tror jag vi kommit så nära gåtans lösning
som vinden vet hur varför den blåser

då tog hon min andra hand i sin






Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 643 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-09-04 14:49



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Livet är en gåva
vill jag lova
om man sen kan
som kvinna och man
göra ett liv till
så det blir, en ny
generation minsann
bara för att två
varandra fann
2008-01-14

    *Zenobia*
tror tryckfels-nisse var framme när uttrycket skrevs...

\"livet är en gåva\"...skulle det stått egentligen...

men välskrivning var väl inte hans bästa ämne...

men denna dikt väl skriven är...*bokmärkes* o applåd...
2007-09-05

    Maria Malm
Ler lite åt titeln, väntade mig en annan text. Men detta var väldans fint skrivet.
2007-09-05

  glittertindra
den här var hur bra som helst... lysande fortsättning och skriven med värme...
2007-09-04

  Patrick K
perfekt slut, jättevackert!
2007-09-04

  issac.a.m
Tack för skön läsning ..
2007-09-04

  Anna Nickolausson
en gåta som ofta hörs men i din text ger den en underbar känsla
2007-09-04

    Brell
Kanske är det bättre att låta tystnaden och handling tala om svaret på gåtan.
ljuv läsning vännen
2007-09-04

    ej medlem längre
Skön skön poesi min vän!!
2007-09-04

  Bjarne Nordbö
Helt enkelt bara dj...bra.
2007-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk