Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Gud

\"Jag vet att jag inte har trott på dig eller bett till dig.
Men ibland behöver man stöd i livet, ibland behöver man hjälp.
Jag vet att du inte alltid hjälper dom som ber om mat eller om fred.
Jag vet att du inte alltid lyssnar till allas böner.
Men nu behöver jag att du räddar henne låter henne leva,
för du kan ta min mat eller sätta mig mitt i ett krig men du får inte
ta ifrån mig någon som jag älskar\"




Övriga genrer av Tezzan__
Läst 371 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-04 16:21



Bookmark and Share


    Mi11ie
så vacker. Älskar dig. <3
2007-11-09

  om en Siri
oooh, vem är det? Eller är det ett citat bara? Vackert anyway, ses snart, bra skrivet, love to you.
2007-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Tezzan__