Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Bara\" ord

...Tänk

~.~

att man kan

hitta

~.~

den punkt

som
sårar

mest

~.~

genom
bara

några ord

.

och

.

med muren
man
byggt upp



som försvar


~.~


rasar

hela

vår



vänskap...




Fri vers av Snubblaraldrig
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-04 20:01



Bookmark and Share


    bonnilie
känslofyld, mig gilla!
2007-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Snubblaraldrig
Snubblaraldrig