Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskad, önskvärd och välkommen


Det är härligt att känna sig
älskad, önskvärd och välkommen

Det gjorde jag i dag
på jobbet

Ett fast handslag
ett \"Hej, vad kul att se dig!\"
och ett \"Grattis!\"

Jag fattade ingenting,
vadå grattis?

Jag gick och funderade,
hela dagen funderade jag

Jag var tvungen att fråga
Vadå grattis?

Det visade sig att jag
hade blivit tagen för någon annan
någon som tydligen var
Älskad, önskvärd och välkommen




Fri vers av Mathias
Läst 384 gånger
Publicerad 2005-04-13 19:22



Bookmark and Share


  Almaz
Bra skrivet, och tankeväckande..
Gillar ditt sätt att skriva!
2005-05-09

  swimsus@gmail.com
oj då...så synd..vilka klantar dina arbetspolare måste vara!
2005-04-18

    indira
Hej!
Det är fin text, men det slutade lite taskigt*ler*
bra skrivet!!
2005-04-13

  madinsane
*asg* flåt, den är hur kul som helst, trots sin tragik.. underbart!
2005-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Mathias