Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från ett ingenting av någonting till ett någonting av så mycket mer...


i flödande skugga och bländande ljus
kontrastskapande, drömlikt och skakande

i det glänsande... i det skimrande
brinnande, fullföljt och värmande

i det hypnotiska hos pupillens svärta
från inverterad tomhets evighet

och i det limiterande vita runt kanterna
... i ett öppet öga... så fridfullt, så oansenligt

det sprider sig med varje blick
flödar, sticker och svider

smittar med varje möte
... syn mot syn, blickar transformeras

för att återskapa det overkliga
... ögonblick för ögonblick

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 198 gånger
Publicerad 2007-09-05 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen