Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det märks att det är vår, jag var ute och gick vid lunch för någon dag sen


jag vänder mig om

Dina varma läppar smeker en strut med mjukglass
Som en tillgiven hund, sträcka fram vacker tass
Nu är det äntligen vår, det går det inte att ta miste på
Alla är så snygga under en brinnande sol på en himmel så blå

Jag vänder mig om och tänker och ler
Jag vänder mig om och gillar det jag ser
Jag vänder mig om då du går förbi
Jag ser vad bra guds skapelse kan bli

Jag tar mina solglasögon, ett leende och ett magasin
Du passerar mig, jag ser dig, du är så fantastiskt fin
Jag ser dig där du går i dina drömmar med en cigarett
Jag försöker försjunka i en artikel men det är inte lätt

Jag vänder mig om och jag vill se mer
Jag vänder mig om vilken känsla tanker ger
Jag vänder mig om då du passerar mig
Jag vänder mig om och ser längtansfullt efter dig

Dagarna blir bara längre, och i kvällarna är helt underbara
Jag tror du vet vad jag syftar på utan att jag behöver förklara
Berusades jag av din parfym eller var det våren som slog till
Våren för med sig en känsla av att man kan få precis vad man vill

Jag vänder mig om blicken börjar vid håret och letar sig ner
Jag vänder mig om, vårtecknen blir bara fler och fler
Jag vänder mig om efter dig då vi passerar varandra
Jag vänder mig om du är vårtecknet framför alla andra

Änglarna kommer med våren efter en vinter utan nåd
Men i april samlas vårens vänner till krigsråd
Jag tror att du är en av dem, jag vet att jag är en av dem
Jag vänder mig om när jag passerar dig på väg hem




Fri vers av PPQ
Läst 380 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-04-13 21:53



Bookmark and Share


  SMÅLAND
kanon! bra innehåll, bra språk!
2005-04-13
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ