Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har fullt schå med mitt nya jobb....


Jag är lessen....

Ber om ursäkt

känner mig mest trött


jobbar fel tider


förlåt



alla ni


mina skrivarvänner
(och alla ni andra med förståss)



men jag ska


läsa alla era texter




bara jag får orken tillbaks




/ Er Ospray =)


ps


kanske orkar jag skriva nåt själv också.....


ds




















Övriga genrer av ospray
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-07 01:46



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Ibland måste man ta ett litet break härifrån. Det är väldigt kul här men tar mycket energi som man ibland ju behöver lägga på annat. Däremot är det alltid lika roligt när någon kommer tillbaka.

Önskar dig vila och kraft! :)
/S
2007-09-07
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray