Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja en olycka kommer sällan ensam... (om man nu får skämta till det....och ja det måste man)


Födelsedagen ingen glömmer

Jag är född

på en dag


ingen glömmer.
(ingen i hela världen faktiskt)



Det önskar väl


nästan alla

att det vore så:


\"Glöm inte när jag fyller år !!!\"


Men det gör inte jag........


jag är född 11:e september.


Glöm inte bort mig....




men glöm aldrig bort 11:e september heller...




Övriga genrer av ospray
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-07 02:05



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Vi skämtar om det djupast allvarliga, och ja, det måste man få. Helt rätt.
2007-09-07

    Maria Malm
Ingen glömmer 11:e september..
2007-09-07
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray