Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..kärlek är en visa! Nynna oss....


KärBär


Söta bär på tungor
tjocka barn med glass i gipa
koltrastorgie,tallskogsdungor
saftterass
sommarlungor

Andas med mig vagabond
gräs och salta dopp
färdas med mig långsamt stundom
rusa skönt i blodomlopp





Fri vers av KaptenKatt
Läst 641 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-04-14 16:34



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
kan höra dig viska dessa fraser, och jag njuter av varje ord...
2005-04-16
  > Nästa text
< Föregående

KaptenKatt
KaptenKatt