Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i vår sorg efter en vän.... sóm Astrid säger,,,, Du fattas oss Kjellle (är det någon som undrar vem krut är...ja det är ...var...hans bäste jakthund..)


Krut en god kamrat

I ett liv

inte en dans på rosor


vad vet jag


men han var


en vän

eller


klart han var



nu är han borta



det gick för fort


kanske är det alltid så




ja att det går för fort menar jag

Allt finns kvar


bara du saknas,,,,,,,,,




















Övriga genrer av ospray
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-08 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray