Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrevs i augusti


hej du med stort varmt hjärta

 

God morgon du med stort varmt hjärta

Har du sprungit din joggingrunda

Står du nu där och ska ta en dusch före frukost

Jag önskar jag kunde duscha med dig

Sen kunde vi äta frukost tillsammans

En stor tallrik med fil, myssli och skivad banan

Det vore fint

 

God morgon du med stort varmt hjärta

Jag önskar jag fann mod att säga sanningen

Jag önskar jag vågade berätta vad jag känner för dig

Hur mycket jag tycker om dig

Jag vill berätta hur attraherad jag är av din kvinnliga kropp

Jag längtar efter dig, jag vill älska

Det vore fint

 

God morgon du med stort varmt hjärta

Luftfuktigheten får trät i dörrarna att svälla

Det är svårt att stänga dörrar då de vuxit

Och mina känslor är fukt och jag kan inte stänga dörrar för dig

Jag kan inte stänga dig ute från mitt hjärta

Det börjar bli för sent för att gå ut naken på tomten vid gryningen

Jag måste ha tofflor och morgonrock

Men tänk om du vore här och frusit med mig nakna i varsin morgonrock

Vi hade kunnat gå in och tagit och värmt oss med en kopp te

Kanske älskat och kommit lite för sent till jobbet

Det vore fint

 

 

Hej du med stort varmt hjärta dricker du vin i din trädgård

Ser du katten leka med sin svans

Visst är den bortskämd, men det kan du förlåta säger du

Jag kan se din nakna kropp framför mig

Jag brukar fantisera om den, dina läppar och ögon

Det är tankar som håller mig varm i min ensamhet

Jag hoppas du kan förlåta mig så som du förlåter katten

Det vore fint

 

Hallå du med stort varmt hjärta

Jag finner inget tillfälle att säga det

Och då tillfället kommer så tvekar jag

Så jag skriver i stället, jag tycker du är bra

Jag vill plocka kärleksört till dig

Det har regnat i natt igen

Jag tror du sitter där med fuktigt hår i soffan och klappar katten

Det vore fint




Fri vers av PPQ
Läst 512 gånger
Publicerad 2007-09-08 15:21



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Jag hoppas innerligen att hon med stort och varmt hjärta läst det här och öppnat sin dörr för dig! :)
Det vore fint!
2007-09-08

  Laijza
Härlig text, dock snubblar jag lite här och där. Men den är en förälskad liten sak..:)
2007-09-08
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ