Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tramshaiku med visst inslag av allvar...


Rösten


Rösten inom mig
säger att Du är galen
Älska mig ändå!




Bunden vers (Haiku) av Mathias
Läst 426 gånger
Publicerad 2005-04-14 19:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
lysande haiku..helt enkelt lysande..du lyckats på tre rader ge mig flera tolknings möjligheter, allrs minst tre..helt enkelt riktigt bra
2005-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Mathias