Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ser det som inte finns


En text om ingenting.


Detta är en text
om

ingenting

för det är vad
jag

gjort.

Har inte kunnat
se

något



av ingenting tidigare.



Men när du sa att jag
gjort

ingenting

idag

Jag trodde att jag diskat, gått med sopor, handlat och tvättat åtta maskiner.

Lärde jag mig
vad

ingenting är.




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 417 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-08 22:05



Bookmark and Share


    eva m h
Det är väl som med de som är hemma med barnen eller hur?
De gör ju heller ingenting!
Mycket bra ordat! Bokmärker!
2007-09-12

  Maria Zena Viklund
haha ja ingen-ting det är stort!
2007-09-08

  Daniel_78 VIP
tänker lite på nalle puh
2007-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris