Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag finns för dej som alltid


så bra att du finns
som min vän och älskarinna
sa jag
när du har tid och jag får lust




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 554 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2007-10-20 17:25



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
när du har tid

och

jag får lust

______________________innttte annnars??????????
2014-08-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
Lycka, att få, vara två
när tankarna till kärleken
vill gå... Inget mer, vi två,
behöver då...
2008-01-18

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Denna korta text känner jag har mångdimensionella bottnar

Tolkning

Så bra att du finns, När du har tid

Ett försök att rätta sig efter den man älskar, rädlsa att be om att denne ska finnas där mer än när denne väljer att ha sin tid.

Eller så kan man tolka den som bara två kk där den ena antingen skiter i vilket eller den andra verkligen önskar sig mer, eller båda...

Som sagt många bottnar i denna.
2007-10-25

    Brell
Många synvinklar och tolknings möjligheter. Bra, väldigt bra :)
2007-10-22

    Maria Malm
Både tragisk och rolig på samma gång.
2007-10-21

  alvan
Haha! Ja den var bra! Helt klart!
2007-10-20

    ej medlem längre
Perfekt ju!!;)
2007-10-20

  Anna Nickolausson
kan ju inte bli bättre
2007-10-20

  glittertindra
hihi
2007-10-20

  Maria Zena Viklund
*ler*
2007-10-20

  Mari N
Jösses! Den kan man tolka på hur många sätt som helst. Själv föredrar jag att göra det med ett stilla fniss... ;)
2007-10-20

  Night Soul Woman
Häpp!Ojsan! hehehehe

Komisk och tragisk
på en och samma gång
:D
2007-10-20

    sunnanvind
Ja den var bra!:)
2007-10-20

  devilsangel
Hehe...den du *S*
2007-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk