Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


hans röst är min röst



men jag gråter alltför lätt så jag är tyst istället



vi var aldrig blod vi var stjärnor
förevigt blinkade som svarta hål
vi var aldrig blod aldrig blod
men vi rann genom nätter pojke vi rann genom livet
du och jag förevigt sömnlösa som irrande våldnader
genom livet genom livet såg vi oss aldrig om aldrig fram
vi var aldrig blod vi var punkter
föralltid orörliga mot en dämpad tystnad förblev vi kvar

här




Övriga genrer av Smultris
Läst 1035 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2007-09-10 00:17



Bookmark and Share


  Sländan
Jag har en sån där känsla i hjärtat, du vet, när nåt inte är som det borde.. Dina texter är sköna att läsa då.. Tack bejbi!
2007-12-18

  Manal
smultris som alltid berör du och skriver speciella ord
2007-09-29

  KarinMCs
Underbar text, mystisk men ändå helt självklar! I Like!!
2007-09-15

  Frökenfanny
Vackert: D
2007-09-10

    ej medlem längre
vi var aldrig blod vi var punkter
föralltid orörliga mot en dämpad tystnad förblev vi kvar

här
____

smultris, du har lyckats igen. jag ryser i hela kroppen.
2007-09-10

  Linneatystnad
patti smith hade inte gjort det bättre
man flyter ostadigt genom orden, som på en hemgjord flotte
2007-09-10

  isabel louise
vackert o poetiskt!
2007-09-10

  Jessica Ewa
It\'s never to much....

ge mig mer

underbart

// Jessica Ewa
2007-09-10

  Dan Linder
det är en väggmålning inristad med naglarna. Största plusset är att du plockat bort punkterna, en bra stream-of-consciousness-känsla. Bokmärker, ja goddam!
2007-09-10

  volatile
o med dom andra menar jag jacob å lovecraft, så klart.
2007-09-10

  volatile
nej dom andra har skitfel. den är MAGISK.

\"men vi rann genom nätter pojke vi rann genom livet\"

och den lilla raden \"hans röst är min röst\" är helt.. underbar.
2007-09-10

  Ms Lovecraft
Japp, måste säga att jag håller med föregående talare i denna fråga. Jag försöker mig inte på att formulera mig lika snyggt, så jag nöjer mig med att instämma.
2007-09-10

  aftermath
mycket fint komprimerat och komponerat
2007-09-10

  Araminta
gripande, jag gillar flödet, hur orden föds ur varandra, i frenesi och ursinne, sorgsenhet
2007-09-10

  Daniel_78 VIP
om jag fick plocka ut något ur denna

vi var punkter

att behålla då
2007-09-10

  Måna N. Berger
Ser själar som dansande eldflugor i mörkret, oroliga själar. Som släcks i dämpad tystnad. Fångas.
I minnet förblir också ögonblick ur det förflutna orörliga och evigt oföränderliga.
2007-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris