Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina tårar har torkat






Bara en som gråter inombords är torr om kinderna,

innanför ögonen är det torrt som när marken spricker på en torr väg




Men tro inte att jag inte gråter, det syns bara inte




Fri vers av Yellow
Läst 448 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-09 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yellow
Yellow