Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För din skull


Jag ska prata mer
för din skull


Jag ska byta hårfärg
för din skull


Jag ska vara mer än passiv rökare
för din skull


Jag ska gå ner de där 10 kilona
för din skull


Jag ska ha skärsår på armarna
för din skull


Jag ska tycka att jag är ensam
för din skull



Jag ska se ut precis som hon
för din skull



Det är väl bara det som fattas?




Fri vers av Yellow
Läst 491 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-24 18:46



Bookmark and Share


  Noname
Du är så duktig!!!
Bra dikt.
2007-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Yellow
Yellow