Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titta inte bort



Nej, titta inte bort

det är din beröring jag behöver


Din hud mot min, jag vill känna rysningen



Tårarna bränner innanför mina ögonlock

Snälla släpp ut dem, bara sätt dina fingrar mot min kind




Titta inte bort

det är din beröring jag behöver




Fri vers av Yellow
Läst 440 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-04 18:09



Bookmark and Share


  Noname
Snyggt skrivet...kul att du skriver igen :)
2007-09-08

    Miss Johansson
fin! bra skrivet!
2007-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Yellow
Yellow