Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Larver

Mitt ansikte består av feta larver

som vältrar sig runt i varandra.

Deras kroppar spänns och spricker

i varje leende jag tar.



De hänger i blodiga trasor

på min hals,

och i röran kläcks nya larver



De kryper och snirklar omkring i min hjärna,

men det känner jag inte alls

och jag ser inte molnet av fjärilar som kastar sig åt alla håll upp i himlen.




Fri vers av yllegarn
Läst 399 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-10 10:21



Bookmark and Share


    Lena Nilsson
den tar en kul och oväntad vändning.
läser gärna mer i samma stil...
2007-09-10

    P.Vinblad
Oj...mycket känslor där...vad tänkte du på när du skrev den
2007-09-10
  > Nästa text
< Föregående

yllegarn