Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad ska jag göra för att du ska förstå?


Jag älskar dig, okej?

Tänk efter en stund..
För när det kommer till kritan,
så är jag egentligen bara en blyg tjej,
en som inte vet så mycket om det vi kallar kärlek,
men jag vill försöka.
Det vill jag!
Så ge mig vingar & en chans,
att bevisa för dig,
vad jag verkligen känner!




Fri vers av Snubblaraldrig
Läst 521 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-10 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snubblaraldrig
Snubblaraldrig