Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det här är inte min helg


Myror har ätit sig in i huset.
Tuggat igenom fönsterkarmarna.
(tack och lov bara i sommarstugan)
Värmepumpen har lagt av.
Nu måste vi tömma hela systemet på vatten.
(man får vara glad att det inte är vinter)
Avloppet från dusch och tvättmaskinen
svämmade över i morse.
(vi var i alla fall hemma när det hände)
Min man ramlade ner från stegen.
(men han har ju två ben som tur är)
Mina medtrafikanter betedde sig konstigt ikväll.
(hade glömt sätta på halvljuset)
ALLTSÅ VADÅ? VAD MENAS?




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 195 gånger
Publicerad 2007-09-10 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP