Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Första texten jag skrev i somras som jag var nöjd med...


Le in i kameran

 

Hon kom in från gatan och tog med sig en doft av regnet

Jag hade väntat länge på henne

Hon var kvinna, hon var helt olik alla andra

Jag ville göra det för hennes skull

Jag ville att hon skulle bli nöjd

Hennes belåtenhet var min drivkraft

 

Så le in mot kameran

Lita på mig

Låt mig visa hur vacker du är

 

Hon hade så många ansikten

Hon sminkade sig med tystnad

Och jag gissar att hon gav kyssar av mystik

Hon får tankarna att ta form efter hennes kropp

Varma, mjuka och fyllda av liv

Det mörka håret, svart mörkt hår

Jag älskar det, fröken korp

Dina läppar, dina ögon som badar i liv

Din själ, din uråldriga själ passar din stolthet

 

Så le in i kameran

Låt mig visa dig vad jag ser

Var bara dig själv

 

Det finns ett djup i dina ögon

Jag brukar fantisera om vem du egentligen är

Jag fantiserar om dina mörka sidor

Jag funderar på hur din vardag ser ut

Jag kan ju utgå från vibbarna

Jag tror att du är i ständig förändring

Du har skaffat dig erfarenhet och betalat priset

Du har säkert en liten flicka djupt där inne

Men det är kvinnan som skyddar henne som jag är intresserad av

 

Så le in mot kameran

Låt mig vara din spegel

Låt mig ge dig en reflektion av den du är

Låt mig försöka återspegla en del av din kropp och själ

 

Jag undrar vad du harr att säga till världen

Vad vill du viska i hans öra

Vad skulle du vilja berätta om någon lyssnar

Du är som gjord för svartvita foton

Dimma och rök vid en ödslig järnvägstation

Ett samtal i väntan på två mötande tåg ute i ödemarken

Hur skulle du dansa

Jag tvivlar på att du dansar tätt intill

Du behöver utrymme för att kunna dansa

Små trippande steg, stora kliv

Dina fingrars rörelse är en antydan

Du målar världen med dina armar

Och allt du behöver är musik

 




Fri vers av PPQ
Läst 397 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-11 13:11



Bookmark and Share


  drakbruden VIP
Jag tycker att den här är underbar! Sen försökte jag få ihop nån vettig förklaring varför, men det gick inte. Bara underbar!
2007-09-12

    eventualiteter
du har all rätt att vara nöjd! <3
2007-09-11
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ