Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sweet Obsession\'s Lonely Child



Sweet obsession\'s lonely child
swims among her naked siblings.

wonders when their time will come
to take their leave
and swim alone.




Fri vers av Lucius
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-11 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lucius
Lucius