Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har aldrig varit i Las Vegas



 

Jag har aldrig varit i Las Vegas

Men det är ok

För jag vet hur det ser ut där

 

Missär finns inte

Ibland kan man ser en utsträckt hand

Från nån som har lite mindre

Än resten

Forresten

Det är inte sant

Vilken klant

För vegas är den rika mannens land

 

Jag har aldrig varit i Las Vegas

Men det är ok

För jag vet hur det känns att vara där

En klass isär 

Från resten

Forresten

Resten av världen är bortglömmen

Försvunnen

Amerikanska drömmen

Förstummad

Fördummad

Av allt som glittrar

 

Vegas är en enkel glödlampa

I den långa mörka natten

Vegas är vatten

I livets öken

 

Vegas är byggd

Med guld

Av guld

I guld

Och för guld

Vegas är den amerikanska drömmen

Vegas är alting som är bra med USA

 

Vegas är

plastig

Hastig

Snabbmat

Full fart

 

Vegas är USA

 

Vegas är crack 

Till usa’s cocaine

USA 100 % ren

 

En förrenad 

Förenklad

Konkentrerad

USA

 

Vegas … är ….bra

 

Vegas är George Bush

En snygg tusch

( det betyder rumpa)

Vegas är diamanter och skumpa

 

Vegas är bilar med två dörrar

Vegas är större

Än någonting annat

Du sett

 

 

Vegas är en skröna

 

Förskönad

Vegas är bönan

Som viskas i natten

Vegas är skatten

Som bara de rika får skörda

Vegas är en lekplats för de störda

 

Vegas är alting som är bra med USA

I konkentrerad form

Ta ett gram Las Vegas

Och späda med 10000 liter vatten

Så få du kapitalismen

 

Vegas är botmedlet till demokratin

Vegas är en hallucinagen

Vegas är en drog

Åker du hit fler gånger

And you’ll be broke

 

Vegas ägs av ligister

Ekonomiska terrorister 

but there’s no way 

They’ll end up in guantanamo bay

 

I Vegas finns det ingen svarta eller vita

Det finns bara gröna

Miljontals döda presidenta

Miljontals människor invänta

Tärningen eller kortet son ska ändra deras liv

 

If you ever wake up you’ll be just like me

The mantra comes from the man on the door

I’ve seen a million people like you before.

 

The turn of the card 

Decides how hard

Or how easy

Life will be

 

I Las Vegas finns där en dröm

Drömmen om det goda livet

Det är skrivit i sten

The american way

 

Vegas is the american dream

The home of the brave 

The land of the free

 

Jag såg en iraki barn

Här om dan

På T.V.

 

Hon har aldrig varit i Las Vegas

Men det är ok

Vivaaaaaa...........Las vegas






Fri vers av Lucius
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-12 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lucius
Lucius