Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Byfånen

Byfånens dagar är räknade
Han hörs inte mer
Man har glömt hans skratt
Hans tårar och hans uppenbarelse

Det går ut för världen idag
Alla är vi så lika
Ingen vågar sticka ut
För vem vågar svika

Rikast av alla var han
Vars skratt förgyllde våra dagar
Så fattiga vi är idag
När byfånen inte behagar
hans röst har tystnat för oss
i alla ängar och hagar




Fri vers av Horus
Läst 379 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-12 05:56



Bookmark and Share


  aol
så sann är din sannin
2007-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Horus
Horus