Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontaktannons....!

Smått kärlekskrank
Lite missförstådd
Avtrubbad men vacker
Ibland lite kåt

Ordagrant missvisande
Visslandes på en låt
Snedseglande snubbe
Håller i våt och torrt

Söker dig kvinna
För spänning och romans
Du måste vara vacker
Innanför din barm

100% diskretion utlovas ej
Ingen sex före maten
Mat får ej tagas med

Svara ej här
Tänk dig noga för
Om du ej har någon humor
Så stanna där du är.




Fri vers av Horus
Läst 388 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-21 07:09



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Underhållande!
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Horus
Horus