Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klubben för inbördes beundran.

Klubben för inbördes beundran
samlas och skiver poesi

Klubben för inbördes beundran
kommenterar varandras verk

Klubben för inbördes beundran
anser sig vara bäst

Klubben för inbördes beundran
vill bara ha mer och mer

Klubben för inbördes beundran
är vänner som aldrig har setts

Klubben för inbördes beundran
måste alltid kolla sin mail

Klubben för inbördes beundran
kommunicerar bara så här




Fri vers av Horus
Läst 391 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-03 03:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag deltog i ett poetry slam. Första och sista gången.
DET upplevde jag var en klubb för inbördes beundran.
Här har jag inte fått den känslan.
Jag menar, vi är ju trots allt inte i Gävle nu!
2008-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Horus
Horus