Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag bara undrar...

Du lever i dåtidens dunkel
ur minnenas svunna tid
du säger saker som varit
saker du gjort i ditt liv

Tänk att du lyckats så bra
men hur går det för dig idag
svara mig du vad gör du nu
jag bara undrar, vad gör du nu?




Fri vers av Horus
Läst 387 gånger
Publicerad 2008-01-03 03:37



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Fint formulerad!
2008-01-03

  Larz Gustafsson VIP
Det är i dag som gäller. Inte faraos Egypten.
2008-01-03

  Michaela Dutius
Ja det är idag som gäller-kommer fint fram i din fint poetade text
2008-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Horus
Horus